Γραμμή Παραγωγής

Κατά τη διάρκεια της μελέτης μου στο εξωτερικό, επισκέφτηκα μερικούς κατασκευαστές. Η μεγαλύτερη γραμμή παραγωγής ανοξείδωτου που έχω δει πάντα ανήκει σε ένα σύνολο αυτόματων γραμμών παραγωγής που εισάγονται από τη Γερμανία. Η βασική σύνδεση της γραμμής παραγωγής έχει τα ακόλουθα σημεία: 1. Είναι η περιοχή ανύψωσης: δηλαδή δεν πρέπει να έχετε έναν γερανό και άλλα μηχανήματα, ανυψώνοντας τη ζώνη χάλυβα στην πρώτη σύνδεση παραγωγής. Δύο, σταλμένος στη φορμάροντας μηχανή. Τα μηχανήματα σχήματος περιλαμβάνουν 2 σύνολα κύριου εξοπλισμού, 1: φόρμα διαμόρφωσης, 2: είναι μια αυτόματη μηχανή συγκόλλησης τόξων αργού. Κατά αυτόν τον τρόπο, ένα ημιτελές σχεδιάγραμμα ανοξείδωτου μπορεί να παραχθεί. Τρία, αυτό είναι αυτόματη τέμνουσα περιοχή: αυτό είναι ένας εξοπλισμός που συνδέεται με την ημιτελή γραμμή παραγωγής, στο μέγεθος και το μήκος σας μπορεί να ολοκληρώσει τον αυτόματο τέμνοντα εξοπλισμό. Τέσσερα, ημιτελής γυαλίζοντας εξοπλισμός: η παραγωγή των τραχιών ημιτελών προϊόντων μπορεί να γυαλιστεί, η παραγωγή τελειωμένος - προϊόντα. Πέντε, είναι η ετικέτα, συσκευασία. Η διαδικασία παραγωγής που περιγράφεται ανωτέρω είναι η προσωπική άποψή μου. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη η μεγάλη γραμμή παραγωγής χρειάζεστε μπορεί να είναι και τι είδους προϊόντα που μπορείτε να παραγάγετε. Εάν μπορείτε να ρωτήσετε ακριβέστερα, μπορώ να σας δώσω μια πληρέστερη διαμόρφωση εξοπλισμού σύμφωνα με τη γραμμή παραγωγής που χρειάζεστε. Ελπίζω ότι μπορώ να σας βοηθήσω.

OEM / ODM

Η επιχείρησή μας έχει αφιερώσει στις παραγωγές ανοξείδωτου δεκαετίες. Τα κύρια προϊόντα μας είναι πιάτο ανοξείδωτου & φύλλο, σωλήνας ανοξείδωτου & σωλήνας, σπείρα ανοξείδωτου, ποιοι τύποι περιλαμβάνουν 201, 202, 304, 304L, 316, 316L, 321, 420, 430, τα προϊόντα κ.λπ. μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία… εμείς εμμένουν στις διοικητικές αρχές «της ποιότητας πρώτα, ο πελάτης πρώτα και πίστωση-βασισμένος» από την καθιέρωση της επιχείρησης και κάνει πάντα το καλύτερό μας για να ικανοποιήσει τις πιθανές ανάγκες των πελατών μας. Η επιχείρησή μας είναι ειλικρινά πρόθυμη να συνεργαστεί με τις επιχειρήσεις από προκειμένου να πραγματοποιηθεί σε όλο τον κόσμο μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση δεδομένου ότι η τάση της οικονομικής παγκοσμιοποίησης έχει αναπτυχθεί με τη anirresistible δύναμη.

Έχουμε πραγματοποιήσει επιτυχώς πολλές εμπορικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο και έχουμε τρία έτη εμπειρίας εμπορικών συναλλαγών. Οι σημαντικότεροι πελάτες είναι από τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία.

 

Wuxi Bofu Steel Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Wuxi Bofu Steel Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Wuxi Bofu Steel Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ε & Α

Ο χωρίς συγκόλληση σωλήνας ανοξείδωτου χρησιμοποιείται ευρέως στην υψηλή πίεση, χαμηλή θερμοκρασία και η διοχέτευση με σωλήνες περιβάλλοντος αντίστασης διάβρωσης, οι μηχανικές ιδιότητες, η απόδοση διαδικασίας και η αντίσταση διάβρωσης είναι τρεις σημαντικοί δείκτες για να μετρήσουν την ποιότητα του σωλήνα χάλυβα, αλλά και για να εξασφαλίσουν τη σημαντική εγγύηση ασφαλής ναυσιπλοΐα των σκαφών. Στην πραγματική εφαρμογή σκαφών, ένα χημικό πλοίο ανοξείδωτου, μετά από το πρώτο ταξίδι, η διαρροή σωληνώσεων φορτίου καταστρωμάτων βρέθηκε, η δοκιμή πίεσης βρήκε τη διαρροή περισσότερων από 10 τρυπών. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής μιας θαλάσσιας δεξαμενής φορτίου αιθυλενίου, διαπιστώθηκε ότι πολλά προβλήματα βρέθηκαν στην εσωτερική επιφάνεια του διεισδύοντος δεξαμενών, συμπεριλαμβανομένων των ρωγμών διάβρωσης και επιφάνειας. Τόσο πώς μπορούν αυτά τα προβλήματα να λυθούν πλήρως; Σύμφωνα με το διάγραμμα ροής παραγωγής του άνευ ραφής σωλήνα ανοξείδωτου (σχήμα 1), το στρογγυλό κατάλυμα χάλυβα γίνεται στον άνευ ραφής σωλήνα χάλυβα μέσω της διάτρησης, του κρύου σχεδίου/του κρύου κυλίσματος, της στερεάς λύσης, της αποκατάστασης, παστώματος και άλλων σημαντικών διαδικασιών. Κάθε σωλήνας που κάνει τη σύνδεση είναι συμπληρωματικός ο ένας στον άλλο, ειδικά για τον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών και των ενδιάμεσων προϊόντων. Είναι μια σημαντική εγγύηση να εξασφαλιστεί ότι η τελειωμένη χημική σύνθεση του σωλήνα, η ποιότητα επιφάνειας, οι μηχανικές ιδιότητες, η απόδοση διαδικασίας και η αντίσταση διάβρωσης ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές και τα πρότυπα.

Αφήστε ένα μήνυμα