Παχιές προδιαγραφές Meigang που παστώνουν τα προϊόντα από τη γραμμή

July 6, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παχιές προδιαγραφές Meigang που παστώνουν τα προϊόντα από τη γραμμή

Στο πρωί της 25ης Ιουνίου, την επιτόπια συνεδρίαση του μάρτυρα των παχιών προϊόντων παστώματος του σιδήρου Baosteel Meishan και της Co. χάλυβα, το ΕΠΕ κρατήθηκε στο εκατομμύριο κρύου κυλίσματος σιδήρου και χάλυβα Meishan.

 

9:03 π.μ., «όλοι έτοιμοι για την παραγωγή!» , με Meigang την κρύα κυλώντας μύλων παχιά προδιαγραφών παστώματος γραμμών παραγωγής διόρθωσης μαχαιριών σειρών έκθεση συνδέσεων οργάνων ελέγχου τηλεοπτική, μόνιμη επιτροπή Επιτροπής κόμματος της Κίνας Baowu, γραμματέας κόμματος Baosteel, πρόεδρος Zou Jixin κάτω από τη διαταγή έναρξης γραμμών παραγωγής. Στις 9:18, ο πρώτος ρόλος της παχιάς γραμμής παραγωγής παστώματος ήταν επιτυχώς από τη γραμμή παραγωγής!

 

Σαν ένα από τα προγράμματα κύριων σημείων για Baosteel για να συναντηθεί η εκατονταετία της ίδρυσης του κόμματος, ο σίδηρος Meishan και η γραμμή παραγωγής παστώματος παχύς-μετρητών του χάλυβα με μια ετήσια παραγωγή 600.000 τόνων έχουν ολοκληρωθεί πλήρως και βαλμένος στη λειτουργία, το χαρακτηρισμό ότι βάσεις κατασκευής Baosteel τέσσερις σημαντικές έχουν πέντε συνεχείς γραμμές παραγωγής παστώματος, και την ετήσια ικανότητα παραγωγής θα υπερβεί 4 εκατομμύρια τόνοι, ταξινομώντας πρώτα στον κόσμο! Το παχύτερο πάχος του παστώματος των προϊόντων επεκτείνεται σε 12.7mm, πραγματοποιώντας την περιεκτική κάλυψη της βιομηχανίας, του πάχους και της ποικιλίας, και έχοντας τη ικανότητα παραγωγής να παρέχει στους χρήστες μια μεγάλη έκταση των προϊόντων!

 

Οι παχιές προδιαγραφές MeiGang είναι baosteel γραμμή παραγωγής παστώματος για να συμμορφωθούν με τις πολιτικές τάσεις προστασίας του κρατικού περιβάλλοντος, που συνδυάζονται με τη σειρά παστώματος baosteel της ανάπτυξης του γενικού προγραμματισμού, σύμφωνα με τα διεθνή πρώτης τάξεως πρότυπα χύστε κάνει μόνο μια παχιά γραμμή παστώματος, επεκτείνει τον εμπορικού έξοχου παχιού, υψηλής αντοχής αυτοκινητικού χάλυβα χάλυβα και υψηλού άνθρακα και την υψηλή απαλοιφή παστώματος κραμάτων hot-rolled λεπτή της εγχώριας αγοράς, καλύπτει το κενό παραγωγής της παχιάς προδιαγραφής Baosteel εξαιρετικά και του χάλυβα υψηλού άνθρακα καυτών - κυλημένα προϊόντα πιάτων παστώματος, και επιτυγχάνει επίσης την πλήρη κάλυψη προδιαγραφών και ποικιλίας των προϊόντων παστώματος Meishan 1.212.7mm.

 

Στην τελετή, Zou Jixin απένειμε το έμβλημα «επίτευγμα τέσσερα» στο διευθυντή του κρύου κυλώντας μύλου Meigang για να ενθαρρύνει όλο το προσωπικό του μύλου για να δουλεψει σκληρά για να επιτύχει του «στόχου επιτεύγματος τέσσερα» της γραμμής παραγωγής το συντομότερο δυνατό και να κάνει τα περαιτέρω επιτεύγματα.

 

Το Shi Bing, το μέλος της μόνιμης επιτροπής της Επιτροπής κόμματος Baosteel, ο γραμματέας της Επιτροπής κόμματος και ο πρόεδρος του σιδήρου Meishan και η Co. χάλυβα, ΕΠΕ, είπαν ότι ο σίδηρος Meishan και η Co. χάλυβα, ΕΠΕ θα προσπαθήσουν να γίνουν η ισχυρότερη υψηλής ποιότητας βάση παραγωγής καυτού - κυλημένος αυτοκινητικός χάλυβας, να τελειοποιήσουν το χάλυβα απαλοιφής και το χάλυβα χαμηλού άνθρακα στην Κίνα το 2025, να χτίσουν το «διπλή παγκόσμιας ποιότητας» γραμμή παραγωγής της επαργυλωμένης επένδυσης και του παστώματος ψευδάργυρου, και να ενισχύσουν μοναδικό επίπεδο παραγωγής «διπλών πράσινων προϊόντων» στον τομέα του κρύου κυλίσματος στην Κίνα.

 

Επί τόπου, η ηλεκτρική συσκευή της Σαγκάη Haili, εμπορικό κέντρο Baosteel (Baosteel διεθνές), χάλυβας Meishan τρία κόμματα υπεγράφη επίσης τη συμφωνία ομο-κατασκευής επιτροπών κόμματος.